Frontend-designer/UX deltid

Ny frontend med mobilvennlighet

Du har et øye for design og brukervennlighet, og vil jobbe med å tegne frontenden vår, som blir implementert av frontend-teamet vårt. Dette er flott som deltidsjobb ved siden av studier! I utgangspunktet 40%, men vi kan vurdere mindre og større stilling.

Det er en fordel om du har litt erfaring fra organisasjonslivet. Kanskje har du vært aktivt i et lokallag eller sentralledd? Jobba med å søke eller forvalte statsstøtte som Frifond?

I tillegg til erfaring fra organisasjon så bør du ha en genuin interesse for det grafiske og brukeropplevelser.

Vi jobber med nytt grensesnitt

Vi har delvis lansert et nytt grensesnitt laget med Vue og Typescript, som tar over fra Django-baserte maler. To personer jobber med implementering av frontend. Vi mangler en designer som passer på at det vi lager ikke bare er fungerende, men også pent og moderne.

Vår stack

Web-applikasjonen HyperSys er utvikla i Django, med diverse Javascript-løsninger. Noen komponenter er tunge på Javascript mens andre ikke er det. I stadig større grad benyttes APIer (Django Rest Framework) inn mot kjerna og mellom løsningene.

Frontend-stacken er p.t. Vue 3, Vite, Vuex, TypeScript, Tailwind CSS og Axios for å nevne noen.

Database er PostgreSQL, Redis og litt annet. Web-sida blir servert av nginx. Dette er bare noe av vår stack. Det er naturligvis bruk av git, CI, Weblate for oversettelser osv osv.

Infrastrukturen vår er variert. For å servere medlemsregisteret HyperSys er alle tjenestene på maskinvare vi selv eier og drifter, alt lokalisert i Norge – på ulike datasentre. For intern drift er det noe skytjenester og noe lokalt på egne maskiner. I tillegg drifter vi nettverket på Frivillighetshuset, et nett med ca 250 klienter.

Det viktigste vi ser etter

Det aller viktigste vi ser etter, er et grafisk øye. Du må kunne identifisere hva vi gjør feil og foreslå samt tegne brukervennlige løsninger som ser bra ut. Alt over dette er bonus – om du også kan kode så er det flott, men design er viktigst akkurat nå.

Du kan få jobbe med mer

Denne stillinga handler om UX/Design, men som et lite firma er det personene som er det viktigste. Vi har et sett med oppgaver fra UX til design, drift, support, API-styring, backend osv.. så om du ser etter større stilling enn det vi har satt på denne stillinga, kan vi legge til andre oppgaver og tilby større stillingsbrøk.

Om Unicornis

Unicornis er et kundeeid og “non-profit” firma. Vi utvikler og drifter alle våre løsninger, som har fokus på å forenkle organisasjonsdrift. Vårt kjerneprodukt er HyperSys, som raskt er på vei til å bli den mest utbredte løsninga for mellomstore organisasjoner i Norge. Kundene våre er et bredt spekter av organisasjoner, fra politiske parti til barne-og ungdomsorganisasjoner. Vi holder til i Frivillighetshuset, tett på flere av våre kunder og samarbeidspartnere, og med flott utsikt over hele Oslo.

Vi tilbyr

  • Fritidsreise-forsikring
  • Helse- og uføreforsikring med gratis kiropraktor/fysioterapaut, videolege m.m.
  • Tilgang til kurs og andre kompetansehevingstiltak
  • Felles lønsjordning
  • Maksimal pensjonsinnskudd (7%) fra første krone
  • Lønnsnivået ligger mellom frivillig og privat sektor. Vi tilbyr ikke konsulent-lønninger, men fokuserer på å ha fritid ved siden av jobben og ei lønn man kan leve av.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Unicornis på Ledige stillinger-sida vår.

Søknader

Innen 30. september, kontakt oss via søknadsskjemaet eller på postkasse [at] unicornis.no.


Kontaktperson

Daglig leder Andreas-Johann Ø Ulvestad
Telefon 22 99 37 42
Mobil 917 54 579
E-post postkasse [at] unicornis.no


Andre stillinger

Vi ser etter personer på backend også! Se Ledige stillinger.