Rådgiver og brukerstøtte for medlemsregister

Led vårt brukerstøtte-team. Hjelp nye og eksisterende kunder til å få mest mulig ut av løsningene våre med kursing, rådgiving og brukerstøtte.

Vi ser etter en selvgående person med interesse for å forenkle livet til frivillige organisasjoner. Koordinering av interne ressurser, ansvar for brukerstøtte, dokumentasjon, kurs og seminar, samt oppfølging av nye og eksisterende kunder er oppgaver som ligger til stillingen. 

Er du systematisk, sørvisinnstilt, kjenner litt til organisasjoner og er flink til å kommunisere? Da er du perfekt for denne stillinga!

Stillinga er to-delt; organisasjonsrådgiver og brukerstøtte.

Som organisasjonsrådgiver jobber du med kundene våre om å få mer ut av medlemsregisteret og våre andre løsninger. Du ser behov og gir tips og råd, for eksempel innen innkreving av kontingent og aktivisering av medlemsmasse. Du vil også være viktig i vårt interne utviklingsarbeid, og jobbe tett med utviklerene våre for å forbedre og videreutvikle systemet til det beste for våre kunder.

Innen brukerstøtte er du ansvarlig for å koordinere vårt brukerstøtte-arbeid. Dette inkluderer å ta imot henvendelser, fordele saker mellom førstelinje og teknikere samt prioritere og holde oversikt over saker. En del av tiden vil gå med på besvaring av brukerstøtte-saker både på telefon og e-post.

Om Unicornis

Unicornis er et kundeeid firma. Vi utvikler og drifter alle våre løsninger, som har fokus på å forenkle organisasjonsdrift. Vårt kjerneprodukt er HyperSys, som raskt er på vei til å bli den mest utbredte løsninga for mellomstore organisasjoner i Norge. Kundene våre er et bredt spekter av organisasjoner, fra politiske parti til barne-og ungdomsorganisasjoner. Vi holder til i Frivillighetshuset, tett på flere av våre kunder og samarbeidspartnere, og med flott utsikt over hele Oslo.

Vi tilbyr

  • Fritidsreise-forsikring
  • Helse- og uføreforsikring med gratis kiropraktor/fysioterapaut, videolege m.m.
  • Tilgang til kurs og andre kompetansehevingstiltak
  • Felles lønsjordning
  • Maksimal pensjonsinnskudd (7%)

Les mer om hvordan det er å jobbe i Unicornis på Ledige stillinger-sida vår.

Søknader

Søknader sendes inn via skjemaet vårt, innen 10. november 2020.


Kontaktperson

Daglig leder Andreas-Johann Ø Ulvestad
Telefon 22 99 37 42
Mobil 917 54 579
E-post postkasse [at] unicornis.no


Andre stillinger

Vi ser etter personer innen brukerstøtte, systemtesting, drifting og mer – fra fulltid til deltid. Se Ledige stillinger.