Brukerstøtte og kontorkonsulent

Hjelp brukere aktivt ta i bruk medlemsregister

Som del av brukertøtte-teamet vårt arbeider du med å svare på spørsmål fra kundene og feilsøke problemer. Du vil arbeide med dokumentasjon og kurs samt bemanne en sørvisdesk for kontorfellesskapet noen timer i uka.

Er du selvgående og systematisk, sørvisinnstilt, kjenner litt til organisasjoner og er flink til å kommunisere? Nysjerrig på hvordan ulike organisasjoner jobber? Da er du perfekt for denne stillinga!


Vi ser etter en person med interesse for å forenkle livet til frivillige organisasjoner. Du er gjerne interessert i data og nysgjerrig på nye systemer. Vi ser etter noen som er god på feilsøking, liker å teste ut nye løsninger, og er god til å forklare hvordan ting fungerer. Det kommer godt med når du skal jobbe med brukerstøtte, dokumentasjon, og testing.

Stillinga er to-delt; kontormedarbeider og brukerstøtte.

Innen brukerstøtte er du den første kundene våre møter, og sentral for at alle får en god opplevelse av systemet. Du tar imot saker på e-post og telefon, og besvarer de sakene som ikke går videre til teknisk brukerstøtte. En del av tiden vil også gå med på videreutvikling av dokumentasjon.

Som kontormedarbeider har du det operative ansvaret for bemanning av sørvisdesk noen timer i uka, levere ut nøkler til andre organisasjoner på huset, håndtere post og andre oppgaver knyttet til Frivillighetshuset. I tillegg vil du få ansvar for rutineoppgaver knyttet til økonomi og fakturering av kunder.

Om Unicornis

Unicornis er et kundeeid firma. Vi utvikler og drifter alle våre løsninger, som har fokus på å forenkle organisasjonsdrift. Vårt kjerneprodukt er HyperSys, som raskt er på vei til å bli den mest utbredte løsninga for mellomstore organisasjoner i Norge. Kundene våre er et bredt spekter av organisasjoner, fra politiske parti til barne-og ungdomsorganisasjoner. Vi holder til i Frivillighetshuset, tett på flere av våre kunder og samarbeidspartnere, og med flott utsikt over hele Oslo.

Vi tilbyr

  • Fritidsreise-forsikring
  • Helse- og uføreforsikring med gratis kiropraktor/fysioterapaut, videolege m.m.
  • Tilgang til kurs og andre kompetansehevingstiltak
  • Felles lønsjordning
  • Maksimal pensjonsinnskudd (7%)

Les mer om hvordan det er å jobbe i Unicornis på Ledige stillinger-sida vår.

Søknader

Søknader sendes inn via skjemaet vårt, innen 10. november 2020.


Kontaktperson

Daglig leder Andreas-Johann Ø Ulvestad
Telefon 22 99 37 42
Mobil 917 54 579
E-post postkasse [at] unicornis.no


Stillinga

Tittel: Brukerstøtte/ kontorkonsulent
Brøk: Fulltid og deltid mulig


Andre stillinger

Vi ser etter personer innen brukerstøtte, systemtesting, drifting og mer – fra fulltid til deltid. Se Ledige stillinger.