Frontend-utvikler

Nye løsninger som forenkler organisasjonsdrift

Har du jobbet med utvikling av nettapplikasjoner, og vil gjøre det enklere å skape aktivitet i frivillige organisasjoner?

Da kan du frontend-utvikler for medlemsregisteret HyperSys være perfekt for deg!

Om stillinga

Som frontendutvikler jobber du med brukeropplevelse på tvers av produktene våre, med hovedfokus på medlemsregisteret HyperSys. Du får støtte av teknikere, UX-designer og backend-utviklere for å finne gode tekniske løsninger på problemstillinger, og du vil ha mulighet til å sette ditt eget preg på løsningene.

Ansvaret vil variere basert på din erfaring og ønskede arbeidsområder. Kjerna i stillinga er implementering og videreutvikling av frontend-funksjoner, men du vil også være del av forarbeidet med å finne gode løsninger smamen med blant annet UX-designer. Du kan også jobbe med resten av stacken vår (som Django) om det er ønskelig.

Du må ha erfaring fra utvikling av nettapplikasjoner og bør være kjent med teknologier som for eksempel Vue eller React. Det viktigste for oss er ikke om det er på skole eller “i felten” du har lært tingene dine – men at du kan og har interesse for fagfeltet.

Om Unicornis

Unicornis er et lite kundeeid firma med sju ansatte og uten profittmål. Vi utvikler og drifter alle våre egne løsninger, som har fokus på å forenkle organisasjonsdrift og ivareta offentlige krav som GDPR og støtteordninger. Vårt kjerneprodukt er medlemsregisteret HyperSys, som brukes av store og små organisasjoner av alle slags typer – fra politiske parti til barne-og ungdomsorganisasjoner. Vi holder til i Frivillighetshuset, tett på flere av våre kunder og samarbeidspartnere, med flott utsikt over hele Oslo.

Våre produkter

HyperSys er blant de ledende løsningene for medlemsregister i Norge, og benyttes av nasjonale organisasjoner, store som små. Vi utvikler systemet for å forenkle og automatisere hverdagen til organisasjoner slik at man kan fokusere mer på aktivitet og vekst, og mindre på papirarbeid.

Geekevents er en plattform for salg av billetter og andre tjenester knyttet til planlegging og gjennomføring av datatreff, inkludert koordinering av frivillige.

Frivillighetshuset

Frivillighetshuset brukerportal brukes av leietakerne på Frivillighetshuset til å administrere personer, tilgang, leie av lokaler og mer på bygget.

Vår stack

De fleste applikasjonene våre er utvikla i Django, inkludert de tre produktene som benyttes av sluttbrukere samt flere systemer som brukes i bakkant.

Dette er noen av teknologiene vi bruker for utvikling og drift i dag:

 • Backend: Django, Django Rest Framework, PostgreSQL, Redis, Celery, Nginx, uWSGI
 • Frontend: Vue 3, Vite, Vuex, TypeScript, Tailwind CSS, Axios
 • Støttesystemer: Git, Gitlab CI, Docker, Redmine, CentOS og Fedora, FreeIPA, Slack, Google Apps, Sentry, Weblate, Sphinx

Infrastrukturen vår er variert. For å servere medlemsregisteret HyperSys er alle tjenestene på maskinvare vi selv eier og drifter, lokalisert i Norge – på ulike datasentre. For intern drift er det noe skytjenester og noe lokalt på egne maskiner. I tillegg drifter vi nettverket på Frivillighetshuset, et nett med ca 250 klienter.

Vi ser etter deg som

 • Brenner for å gjøre livet enklere for andre
 • Kan å implementere brukergrensesnitt
 • Er selvgående, løsningsorientert og samarbeidsperson
 • Vil jobbe med å omformulere ønsker og forslag til grafiske skisser
 • Har erfaring med CSS og Javascript

Det er et pluss om du

 • Har jobba med Vue eller lignende teknologier
 • Har erfaring fra frivillige organisasjoner, eller vet hvordan de fungerer
 • Har erfaring med verktøy og teknologier som for eksempel Git, AJAX/REST og Django

Vi tilbyr

 • Rause forsikringer med bl.a. fritidsreise, helse- og uføreforsikring med gratis kiropraktor/fysioterapaut, videolege m.m.
 • Tilgang til kurs og andre kompetansehevingstiltak
 • Felles lønsjordning
 • Ungt og engasjert arbeidsmiljø
 • Sentrale arbeidslokaler, med kort vei til kollektiv-knutepunkt
 • Svært god pensjonsinnskudd (p.t. 7% mot markedsnorm 2%, betalt av arbeidsgiver)

Les mer om hvordan det er å jobbe i Unicornis på Ledige stillinger-sida vår.

Søknader

Fortløpende, fyll helst ut søknadsskjemaet framfor e-post.


Kontaktperson

Daglig leder Andreas-Johann Ø Ulvestad
Telefon 22 99 37 42
Mobil 917 54 579
E-post [email protected]


Brøk

Fulltid er det vi ser etter, men kan vurdere deltid – det viktigste er rett person til jobben, og som passer inn i arbeidsmiljøet.


Andre stillinger

Vi ser etter personer DevOps – drift og utvikling – fra fulltid til deltid. Se Ledige stillinger.