Utvikler (Django backend og API) deltid

Nye løsninger som forenkler organisasjonsdrift

Som del av vårt tekniske team arbeider du med å forbedre og videreutvikle våre tjenester og systemer. Vi ser etter deg som vil fokusere på Django og tilhørende applikasjoner rundt. Hovedoppgaver vil være å lage og vedlikeholde APIer og forretningslogikk som er i Django. I utgangspunktet ser vi etter noen som vil jobbe på 60% men kan vurdere både lavere og høyere andel.

Personene vi ser etter har erfaring fra organisasjonslivet. Kanskje har du vært aktivt i et lokallag eller sentralledd? Jobba med søknad om eller forvaltning av statsstøtte som Frifond?


Du bør ha en genuin interesse for det tekniske. Mange der ute er utdanna innen et teknisk felt, men personene som jobber hos Unicornis er også interessert i fagfeltet sitt.

Vår stack

Web-applikasjonen HyperSys er utvikla i Django, med diverse Javascript-løsninger. Noen komponenter er tunge på Javascript mens andre ikke er det. I stadig større grad benyttes APIer (Django Rest Framework) inn mot kjerna og mellom løsningene.

Frontend-stacken er p.t. Vue 3, Vite, Vuex, TypeScript, Tailwind CSS og Axios for å nevne noen.

Database er PostgreSQL, Redis og litt annet. Web-sida blir servert av nginx. Dette er bare noe av vår stack. Det er naturligvis bruk av git, CI, Weblate for oversettelser osv osv.

Infrastrukturen vår er variert. For å servere medlemsregisteret HyperSys er alle tjenestene på maskinvare vi selv eier og drifter, alt lokalisert i Norge – på ulike datasentre. For intern drift er det noe skytjenester og noe lokalt på egne maskiner.

Du kan få jobbe med mer

Vi ser nå først og fremst etter personer som vil jobbe med Django og backend, men vi er ikke fremmed for å utvide omfanget til å inkludere drift/DevOps eller til og med frontend om du ønsker det.

Om Unicornis

Unicornis er et kundeeid og “non-profit” firma. Vi utvikler og drifter alle våre løsninger, som har fokus på å forenkle organisasjonsdrift. Vårt kjerneprodukt er HyperSys, som raskt er på vei til å bli den mest utbredte løsninga for mellomstore organisasjoner i Norge. Kundene våre er et bredt spekter av organisasjoner, fra politiske parti til barne-og ungdomsorganisasjoner. Vi holder til i Frivillighetshuset, tett på flere av våre kunder og samarbeidspartnere, og med flott utsikt over hele Oslo.

Vi tilbyr

  • Fritidsreise-forsikring
  • Helse- og uføreforsikring med gratis kiropraktor/fysioterapaut, videolege m.m.
  • Tilgang til kurs og andre kompetansehevingstiltak
  • Felles lunsjordning
  • Maksimal pensjonsinnskudd (7%) fra første krone
  • Lønnsnivået ligger mellom frivillig og privat sektor. Vi tilbyr ikke konsulent-lønninger, men fokuserer på å ha fritid ved siden av jobben og ei lønn man kan leve av.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Unicornis på Ledige stillinger-sida vår.

Søknader

30. september 2023, kontakt oss via søknadsskjemaet eller på postkasse [at] unicornis.no.


Kontaktperson

Daglig leder Andreas-Johann Ø Ulvestad
Telefon 22 99 37 42
Mobil 917 54 579
E-post postkasse [at] unicornis.no


Andre stillinger

Vi ser etter folk på frontend også! Se Ledige stillinger.