Utvikler/tekniker med organisasjonserfaring

Nye løsninger som forenkler organisasjonsdrift

Som del av vårt tekniske team arbeider du med å forbedre og videreutvikle våre tjenester og systemer. Vi ser etter teknikere og utviklere på deltid og fulltid – så lenge du har erfaring med organisasjoner og har teknisk gnist, vil vi snakke med deg!

Personene vi ser etter har erfaring fra organisasjonslivet. Kanskje har du vært aktivt i et lokallag eller sentralledd? Jobba med forvaltning av statsstøtte?


I tillegg til erfaring fra organisasjon så bør du ha en genuin interesse for det tekniske. Mange der ute er utdanna innen et teknisk felt, men personene som jobber hos Unicornis er også interessert i fagdeltet – om det så er Devops, drifting eller utvikling.

Vår stack

Web-applikasjonen HyperSys er utvikla i Django, med diverse Javascript-løsninger. Noen komponenter er tunge på Javascript mens andre ikke er det. I stadig større grad benyttes APIer inn mot kjerna og mellom løsningene. Database er PostgreSQL, Redis og litt annet. Web-sida blir servert av nginx. Dette er bare noe av vår stack. Det er naturligvis bruk av git, CI, Weblate for oversettelser osv osv.

Infrastrukturen vår er variert. For å servere medlemsregisteret HyperSys er alle tjenestene på maskinvare vi selv eier og drifter, alt lokalisert i Norge – på ulike datasentre. For intern drift er det noe skytjenester og noe lokalt på egne maskiner. I tillegg drifter vi nettverket på Frivillighetshuset, et nett med ca 250 klienter.

Om Unicornis

Unicornis er et kundeeid firma. Vi utvikler og drifter alle våre løsninger, som har fokus på å forenkle organisasjonsdrift. Vårt kjerneprodukt er HyperSys, som raskt er på vei til å bli den mest utbredte løsninga for mellomstore organisasjoner i Norge. Kundene våre er et bredt spekter av organisasjoner, fra politiske parti til barne-og ungdomsorganisasjoner. Vi holder til i Frivillighetshuset, tett på flere av våre kunder og samarbeidspartnere, og med flott utsikt over hele Oslo.

Vi tilbyr

  • Fritidsreise-forsikring
  • Helse- og uføreforsikring med gratis kiropraktor/fysioterapaut, videolege m.m.
  • Tilgang til kurs og andre kompetansehevingstiltak
  • Felles lønsjordning
  • Maksimal pensjonsinnskudd (7%)

Les mer om hvordan det er å jobbe i Unicornis på Ledige stillinger-sida vår.

Søknader

Det er ingen fast søknadsfrist, kontakt oss via søknadsskjemaet eller på postkasse [at] unicornis.no.


Kontaktperson

Daglig leder Andreas-Johann Ø Ulvestad
Telefon 22 99 37 42
Mobil 917 54 579
E-post postkasse [at] unicornis.no


Andre stillinger

Vi ser etter personer innen brukerstøtte, systemtesting, drifting og mer – fra fulltid til deltid. Se Ledige stillinger.